Wat kost een nieuwe badkamer?

“Wat kost een nieuwe badkamer?” Het is een van de eerste vragen die veel klanten ons stellen. We begrijpen dat u graag een richtprijs wilt voor de verbouwing, zodat u weet waar u aan toe bent. Om een prijsopgave te kunnen maken voor de kosten van een nieuwe badkamer hebben we uiteraard wel wat aanvullende informatie van u nodig.

Badkamerspecialist

Leidsche Rijn | Vleuten | De Meern

  • Badkamer binnen 2 weken
  • Advies van een ervaren installateur
  • Topmerken met maximale duurzaamheid
  • Vrijblijvende opname op locatie
  • Specialist in kleine badkamers

Wilt u graag advies op maat bij u thuis? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Projecten

Bekijk een selectie van enkele recente projecten waaruit blijkt hoe we slim omgaan met de mogelijkheden en omstandigheden.

Weten wat uw nieuwe badkamer gaat kosten?

Werkwijze

Om aan te geven wat het kost om een nieuwe badkamer te installeren vragen we u bijvoorbeeld om een paar foto’s van de huidige situatie te maken. Samen met een schets of plattegrond van uw wensen kunnen we daar goed mee uit de voeten en komen we langs voor een opname. We kunnen aan de hand daarvan adviseren over de haalbaarheid, eventueel wat slimme tips delen op basis van onze ervaring en aangeven wat de kosten van een nieuwe badkamer zullen zijn.

wat-kost-een-nieuwe-badkamer

Kosten van een nieuwe badkamer

De kosten van een nieuwe badkamer bestaan uit een aantal verschillende elementen. Het gaat bijvoorbeeld om het tegelwerk op de vloer en op de wand, de kosten voor de materialen zoals een glaswand voor de inloopdouche, het bad en het meubel onder de wastafel. Wilt u ook het plafond vernieuwen, bijvoorbeeld door dat te verlagen en er spotjes in aan te brengen? We kunnen dat meteen meenemen in de prijsopgave. Op die manier kunt u nagaan wat het kost om een nieuwe badkamer te installeren.

Let op: de kosten van een nieuwe badkamer kunnen tevens bestaan uit het slopen van de oude en het aanpassen van het leidingwerk. Geef ons daarom duidelijk aan of er sprake is van een badkamer renovatie of een nieuwe badkamer in bijvoorbeeld een nieuwbouwwoning.

Werkwijze en ervaring als badkamer installateur

Met de foto’s van de huidige situatie en de schets of plattegrond van uw wensen krijgen we een goed beeld van wat u voor ogen heeft. Vervolgens komen we langs in Utrecht, Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern of omgeving voor de opname. We gebruiken dat moment om de wensen te bespreken en eventueel te adviseren over de (technische) haalbaarheid van uw plannen. We gebruiken dit moment bovendien om een beter beeld te krijgen van wat er moet gebeuren. We kunnen op die manier beter inschatten wat het kost om een nieuwe badkamer te maken of de badkamer te laten renoveren.

Vervolgens brengen we u een vrijblijvende prijsopgave uit, aan de hand waarvan u de kosten voor de nieuwe badkamer overzichtelijk op een rij heeft.

Tip: wordt het toch iets duurder dan verwacht? We denken graag met u mee over de mogelijkheden om de kosten te drukken, zodat de nieuwe badkamer wel binnen het budget past.

Meer weten over de mogelijkheden of contact opnemen om de foto’s en uw schets of plattegrond te delen? Neem contact op, we horen graag van u.