Over EKAP

EKAP badkamer installaties

Een luxueuze en moderne badkamer voor een complete wellnessbeleving: dat is waar we bij EKAP voor zorgen. We verbouwen en renoveren verouderde badkamers, bouwen nieuwe badkamers in nieuwbouwwoningen en adviseren u graag op basis van uw wensen en de mogelijkheden.

EKAP denkt vanaf het begin tot het eind met u mee. Wat is de ideale hoogte voor de kraan, welk materiaal vormt de beste keuze en hoe kunt u een kleine badkamer optimaal benutten? Zodra u een nieuwe badkamer wilt laten maken gaan we graag voor u aan de slag.

Kwaliteit en duurzaamheid voor uw badkamer

EKAP werkt als specialist in badkamerverbouwingen samen met een aantal kwalitatieve toeleveranciers. We hechten veel waarde aan de duurzaamheid van onze werkwijze en aan duurzame materialen.

Nieuwe badkamer laten maken

U kunt de nieuwe badkamer volledig naar wens laten maken, qua materialen, indeling en afwerking. Heeft u al een plattegrond, een schets of in ieder geval een foto van de huidige situatie? Wij gaan er mee aan de slag of kunnen u adviseren over de technische haalbaarheid.

We zorgen voor de totale nieuwe badkamer, vanaf de opname en de offerte tot aan het slopen van de oude badkamer en het bouwen van de nieuwe. U kunt op die manier een badkamer laten maken die precies aansluit bij uw wensen. Lees meer over onze werkwijze of vraag direct online een offerte aan.

Wij werken o.a. samen met:

Ontstaan EKAP

De jarenlange ervaring bij grote installateurs, de creativiteit voor badkamerontwerpen en tal van adviezen uit de persoonlijke omgeving kwamen in 2016 samen: EKAP was een feit. De directe aanleiding vormde een project voor een klant van een groot installatiebedrijf, waarbij Emil Kap verantwoordelijk was voor het eerste contact met de klant, de uitvraag naar de specifieke wensen, het formaliseren en concretiseren, het realiseren, opleveren en het verkrijgen van de feedback op het resultaat. Die werkwijze vormt het hart van EKAP.