Werkwijze

Werkwijze

Een luxueuze en modern minimalistische badkamer: dat is waar we onze werkwijze op afstemmen. We zorgen voor een vrijblijvende opname en offerte, waarin we graag met u meedenken over de technische haalbaarheid. Past het erin, zijn er extra stopcontacten benodigd en heeft u aan een verlaagd plafond of vloerverwarming gedacht?

We vragen u enkele foto’s van de eventuele huidige badkamer op te sturen, net als eventuele plattegronden of schetsen van wat u in uw hoofd heeft. U kunt ook online een offerte aanvragen waarbij het ook mogelijk is bestanden op te sturen.

Binnen 2 weken een nieuwe badkamer

Een badkamer laten maken hoeft gemiddeld niet langer dan 2 weken te duren. In die tijd slopen we de oude badkamer, leggen we de basis voor de nieuwe en werken we die tot in de puntjes voor u af. Bekijk hier enkele gerealiseerde badkamers. Het resultaat is een mooie nieuwe badkamer, precies zoals u die voor u ziet en eventueel aangevuld met slimme ideeën van de ervaren badkamer installateur.

Impressie: video badkamertransformatie

Deze badkamertransformatie bestond uit het renoveren van een badkamer met aparte toiletruimte. De nieuwe sfeervolle warme badkamer is gemaakt met een moderne keramische, antraciet betonlook wandtegel en houtlook vloertegel met diverse designaccenten en is volledig naar wens opgeleverd. Met opmaat gecreëerd badmeubel tussen de betegelde muren.

Bekijk hier de video!

Opname en offerte

Aan de hand van de opname brengen we een heldere offerte uit, zodat u goed weet waar u aan toe bent. We maken een meetrapport en beoordelen de haalbaarheid. We adviseren op basis van onze uitgebreide ervaring als badkamer installateur, zodat u een badkamer kunt laten maken om trots op te zijn.

Uiteraard zorgen we bij EKAP voor één aanspreekpunt, zodat u de badkamer kunt laten maken door een specialist die altijd voor u klaar staat. Het materiaal voor de kranen wijzigen of toch nog andere wensen? Wij denken graag met u mee.

Neem contact op

Een nieuwe badkamer laten maken in Utrecht, Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern of omgeving? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende opname bij u op locatie.