Duurzaamheid

Gerenommeerde toeleveranciers

EKAP werkt als specialist in badkamer verbouwingen samen met een aantal gerenommeerde toeleveranciers, altijd op basis van goede kwaliteit van de gebruikte materialen.

Op die manier hebben we een langdurige samenwerking met een van de grootste landelijke organisaties voor nieuwe badkamers en andere (sanitaire) installaties. De onderlinge samenwerking is gebaseerd op hoge kwaliteit van de materialen, helder advies voor de klant en oplossingen op maat.

Badkamer duurzaam verbouwen

We hechten veel waarde aan de duurzaamheid van onze werkwijze. Als badkamer installateur kunnen we een duurzame afvalcontainer voor 100% recycling van de gebruikte materialen realiseren, kiezen we duurzame merken of toeleveranciers en gebruiken we materialen en middelen met een minimale schadelijke impact op het milieu.

De materialen voor de badkamer kunt u desgewenst zelf aanleveren. We kunnen u dan niet de garantie bieden op de materialen van topmerken zoals Grohe en Geberit die we standaard bieden, maar adviseren u graag op basis van uw wensen en de concrete mogelijkheden.