Nieuwe badkamer laten maken: wat kost dat?

Wat zal een nieuwe badkamer kosten? Het is een vraag die veel klanten ons stellen. We zouden daar graag meteen antwoord op geven, maar hebben daar iets meer informatie voor nodig.

Badkamerspecialist

Leidsche Rijn | Vleuten | De Meern

  • Badkamer binnen 2 weken
  • Advies van een ervaren installateur
  • Topmerken met maximale duurzaamheid
  • Vrijblijvende opname op locatie
  • Specialist in kleine badkamers

Wilt u graag advies op maat bij u thuis? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Projecten

Bekijk een selectie van enkele recente projecten waaruit blijkt hoe we slim omgaan met de mogelijkheden en omstandigheden.

Weten wat uw nieuwe badkamer gaat kosten?

De kosten om een badkamer te laten maken hangen af van een aantal verschillende factoren. Is er bijvoorbeeld sprake van een nieuwe badkamer in een nieuwbouwwoning of gaat het om de renovatie van een oude badkamer? Moeten de leidingen verlegd worden en wenst u een nieuw plafond met mooie spotjes?

nieuwe-badkamer-laten-maken-wat-kost-dat

Het zijn een paar vragen die aangeven dat we meer informatie nodig hebben om van een nieuwe badkamer de kosten te kunnen schetsen.

Nieuwe badkamer of badkamer renoveren

Indien u benieuwd bent naar de kosten om een badkamer te laten maken in Utrecht, Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern en omgeving vragen we u in eerste instantie enkele foto’s te maken en de wensen te schetsen op bijvoorbeeld een plattegrond. Het is de eerste stap in onze werkwijze om een idee te krijgen van uw plannen. Vervolgens maken we een afspraak voor een opname, op basis waarvan we een vrijblijvende prijsopgave maken.

We houden dan rekening met een nieuwe badkamer of een badkamer renovatie, afhankelijk van uw plannen. De nieuwe badkamer kosten bestaan uit zowel het installatiewerk als de afwerking, indien er sprake is van een oude badkamer die we zullen renoveren. We schetsen na de opname een duidelijk beeld van de kosten om de badkamer te laten maken, zodat u goed weet waar u aan toe bent.

Kosten om een badkamer te laten maken

Om de kosten om een badkamer te laten maken te schetsen maken we gebruik van onze uitgebreide ervaring en voorbeelden van andere badkamers in Utrecht, Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern en omgeving die we realiseerden. We werkten aan verschillende projecten in heel kleine en juist grotere badkamers, waarin we alles opnieuw aanlegden en maakten of zorgden voor een kleinere aanpassing. Op die manier hebben we verschillende projecten tot onze beschikking om u de kosten te schetsen voor de nieuwe badkamer, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

We installeren nieuwe badkamers in Utrecht en omgeving waarbij we graag adviseren over de (technische) haalbaarheid van uw plannen. We denken met u mee over de mogelijkheden en gebruiken opnieuw de eerdere projecten om aan te geven wat er wellicht nog meer zou kunnen.

Meer weten over de nieuwe badkamer kosten en de kosten om een totaal nieuwe badkamer te laten maken? Neem contact op voor meer informatie, we horen graag van u.