Badkamer laten verbouwen: wat zijn de kosten?

De badkamer laten verbouwen: wat kost dat eigenlijk? Het is een vraag die veel klanten ons stellen. We geven daar graag antwoord op, al is de prijs van een badkamer verbouwing sterk afhankelijk van wat u wenst.

Badkamerspecialist

Leidsche Rijn | Vleuten | De Meern

  • Badkamer binnen 2 weken
  • Advies van een ervaren installateur
  • Topmerken met maximale duurzaamheid
  • Vrijblijvende opname op locatie
  • Specialist in kleine badkamers

Wilt u graag advies op maat bij u thuis? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Projecten

Bekijk een selectie van enkele recente projecten waaruit blijkt hoe we slim omgaan met de mogelijkheden en omstandigheden.

Weten wat uw nieuwe badkamer gaat kosten?

We werkten aan kleine badkamers waarin we iedere vierkante meter dubbel wisten te gebruiken tot aan grotere ruimten om alles zo ruim en luxe mogelijk op te zetten.

Zodra u de badkamer wilt laten verbouwen is het daarom verstandig om ons een paar foto’s toe te sturen van de huidige situatie en aan te geven wat uw concrete wensen zijn. Vanuit eerdere projecten en onze uitgebreide ervaring kunnen we u dan aangeven wat de kosten om de badkamer te verbouwen zullen zijn.

badkamer-laten-verbouwen-wat-zijn-de-kosten

Badkamer verbouwing voorbeelden

De badkamer verbouwen en de kosten op voorhand inschatten? We maken daarvoor een vrijblijvende offerte op basis van onze uitgebreide ervaring, waarin we natuurlijk niet voorbij gaan aan eerdere projecten die we realiseerden. We gebruiken de badkamer verbouwing voorbeelden om in te schatten waar u qua kosten aan dient te denken. In combinatie met foto’s van de huidige situatie en een schets of plattegrond van uw wensen krijgen we daar een goed beeld van.

We kunnen u dan aangeven wat het kost om de badkamer te laten verbouwen, waarbij we bovendien kunnen aangeven welke onderdelen verantwoordelijk zijn voor welk deel van de kosten. Wenst u een specifieke wandtegel, een groot bad in de badkamer of wellicht een inloopdouche met een hoogwaardige afwerking door middel van een drain in de vloer om het water weg te laten lopen?

We gaan aan de hand van uw wensen aan de slag, zodat we op basis daarvan een vrijblijvend advies kunnen uitbrengen en u kunnen aangeven wat het kost om de badkamer te laten verbouwen in Utrecht, Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern en omgeving.

Kosten om de badkamer te laten verbouwen

De kosten om de badkamer te laten verbouwen hangen dus sterk af van uw wensen, net als van de uitgangssituatie. Wilt u bijvoorbeeld weten wat een nieuwe badkamer kost of wilt u daarin ook de kosten meenemen om de oude te slopen en de leidingen te verleggen? In sommige gevallen zitten de leidingen al op de juiste plaats, in andere gevallen zullen we daar kosten voor moeten maken.

Tip: houd er rekening mee dat u tijdens de verbouwing geen gebruik kunt maken van de badkamer. Wij kunnen een nooddouche voor u regelen, waarvoor we de kosten in het totaal voor de verbouwing kunnen meenemen.

Benieuwd naar wat de verbouwing van uw badkamer zal kosten? Neem contact op, dan vertellen we u daar graag meer over.