Badkamer installateur voor Utrecht

De badkamer is een belangrijke ruimte in huis, u bent er meerdere keren per dag. Als ervaren badkamer installateur helpen we u graag bij het maken van de plannen om die te verbouwen, bijvoorbeeld om een oude badkamer installatie op een moderne wijze te renoveren.

Badkamerspecialist

Leidsche Rijn | Vleuten | De Meern

  • Badkamer binnen 2 weken
  • Advies van een ervaren installateur
  • Topmerken met maximale duurzaamheid
  • Vrijblijvende opname op locatie
  • Specialist in kleine badkamers

Wilt u graag advies op maat bij u thuis? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Projecten

Bekijk een selectie van enkele recente projecten waaruit blijkt hoe we slim omgaan met de mogelijkheden en omstandigheden.

Weten wat uw nieuwe badkamer gaat kosten?

In 2 weken een nieuwe badkamer

EKAP is sinds 2016 uw specialist voor badkamer installaties in de regio Utrecht. Dankzij de uitgebreide ervaring vanuit de werkzaamheden voor grote installateurs weten we als geen ander hoe we samen met u uw wensen bespreken, adviseren over de haalbaarheid en mogelijkheden en vervolgens snel kunnen zorgen voor een nieuwe badkamer.

badkamer-installateur-voor-utrecht

We zorgen er als badkamer installateur bijvoorbeeld graag voor dat u in Utrecht, Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern en omgeving al binnen 2 weken de beschikking heeft over een compleet nieuwe badkamer. We gebruiken onze uitgebreide ervaring om de badkamer stap voor stap op te bouwen, eventueel nadat we de oude badkamer eruit hebben gehaald.

Uitgebreide ervaring als installateur

We beschikken over een uitgebreide ervaring als badkamer installateur, waarbij we onze klanten vanaf de eerste plannen adviseren en ze ook na de realisatie graag begeleiden zodat ze optimaal van hun badkamer kunnen genieten. De juiste badkamer installatie zorgt ervoor dat u weer (tientallen) jaren vooruit kunt, op basis van duurzame materialen van hoge kwaliteit.

Is de badkamer 30 jaar oud en zoekt u een installateur die in dezelfde ruimte zorgt voor een totaal andere sfeer en indeling? Wij installeren badkamers in Utrecht, Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern en omgeving: altijd op basis van uw specifieke wensen.

Duurzame badkamer installatie

Uiteraard maken we als badkamer installateur gebruik van hoogwaardige merken, zoals Grohe en Sfinx. We kunnen daarvan de kwaliteit garanderen, door de materialen zelf in te kopen en voor de bevestigingsmaterialen gebruik te maken van onze betrouwbare leveranciers. Op die manier realiseren we een badkamer installatie waar u zelf geen omkijken naar heeft, zodat er een fijne ruimte ontstaat om meerdere keren per dag gebruik van te maken.

Kosten van de verbouwing van de badkamer

De kosten van de badkamer installatie hangen sterk af van uw specifieke wensen. We bouwen als badkamer installateur in Utrecht, Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern aan kleine en compacte badkamers op de vierkante meter tot aan grotere badkamers waarin we er met luxe materialen voor zorgen dat er een hoogwaardige uitstraling ontstaat.

We geven u graag een indicatie van de kosten of brengen een vrijblijvende offerte uit. Neem contact op, dan vertellen we u aan de hand van foto’s en een schets van uw wensen graag meer over de kosten en mogelijkheden.