Nieuwe badkamer in Utrecht?

Een nieuwe badkamer in Utrecht of omgeving is een grote ingreep die vraagt om een ervaren installateur. Op die manier kiest u niet alleen voor hoge kwaliteit en een mooie afwerking van de ruimte, het bespaart u bovendien tijd en zelfs geld. Een nieuwe badkamer laten maken is bijvoorbeeld in grote mate een kwestie van een goede planning, op basis van uw specifieke wensen.

Badkamerspecialist

Leidsche Rijn | Vleuten | De Meern

  • Badkamer binnen 2 weken
  • Advies van een ervaren installateur
  • Topmerken met maximale duurzaamheid
  • Vrijblijvende opname op locatie
  • Specialist in kleine badkamers

Wilt u graag advies op maat bij u thuis? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Projecten

Bekijk een selectie van enkele recente projecten waaruit blijkt hoe we slim omgaan met de mogelijkheden en omstandigheden.

Weten wat uw nieuwe badkamer gaat kosten?

Werkwijze

Als we een nieuwe badkamer maken in Utrecht, Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern en omgeving vragen we u daarom allereerst een paar foto’s te maken van de huidige situatie en een plattegrond of schets mee te sturen van uw wensen.

Vervolgens komen we langs voor een opname, aan de hand waarvan we de planning en vrijblijvende offerte maken. Op die manier helpen we al in een vroeg stadium mee te denken over de mogelijkheden voor de nieuwe badkamer, zodat we uit kunnen gaan van de meest ideale situatie.

nieuwe-badkamer-in-utrecht

Nieuwe badkamer laten maken

Een nieuwe badkamer laten maken is vervolgens niet moeilijk, omdat we duidelijk afspreken wat wij voor u doen en hoe de badkamer er concreet uit komt te zien. We bespreken de tegels op de wand, eventuele spotjes in het plafond en uiteraard de materialen voor de douche, een eventueel bad, het toilet en bijvoorbeeld de wastafel.

De combinatie van deze elementen met onze planning en de vrijblijvende offerte zorgt ervoor dat u een goed beeld krijgt van hoe de badkamer eruit zal komen te zien en wat daar de kosten van zijn. Dat betekent dat u bij een nieuwe badkamer in Utrecht of de regio rond Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern niet voor verrassingen komt te staan.

Werkwijze voor een nieuwe badkamer

We hanteren voor de nieuwe badkamer die u wilt laten maken een duidelijke werkwijze, op basis van een helder stappenplan. Met de foto’s en uw plattegrond voor de nieuwe situatie op voorhand maken we een inschatting van wat er dient te gebeuren.

Tip: benieuwd of het er allemaal in past of weten wat wij als specialist zouden doen? We adviseren u graag over de haalbaarheid van uw plannen en gebruiken onze ervaring om de nieuwe badkamer zo praktisch mogelijk in te richten.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een nieuwe badkamer in Utrecht of omgeving en hoe we dat concreet zouden aanpakken? Neem contact op, dan vertellen we u daar graag meer over.