Voor onze klanten realiseren we badkamers om trots op te zijn. In Utrecht, Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern en omgeving renoveren en verbouwen we badkamers, van groot tot klein.

Binnen 2 weken de badkamer verbouwen

Voor een klant in Vianen verbouwden we een gedateerde badkamer, waarin een oude lekbak voor de wasmachine dienstdeed als douchebak. We maakten plannen voor een nieuwe badkamer om trots op te zijn, maar niet zonder ervoor te zorgen dat zij in de tussentijd gewoon konden blijven douchen. We plaatsten een mobiele in de slaapkamer en gingen aan de slag met de badkamer.

In twee dagen tijd werd de complete oude badkamer gesloopt. We legden de vloer en tegelden de wanden opnieuw. We plaatsten de nieuwe douche, het toilet, de wastafel, de designradiator en zorgden voor een nieuw plafond met luxe inbouwspotjes. Het resultaat? Binnen 2 weken konden we de complete badkamer verbouwen.

Tip: er bleek een verstopping in het toilet te zitten. Eenmaal open adviseerden we meteen het ontstoppingsbedrijf erbij te halen. Dat bleek binnen budget te passen, waardoor de klant nu gemakkelijk weer 10 – 15 jaar vooruit kan.

Kleine badkamer: complete verbouwing

Een andere klant vroeg ons hun kleine badkamer te verbouwen. Ondanks de afmetingen van 1,60 x 1,80 meter (minder dan 3 vierkante meter) renoveerden we de oude badkamer tot een prachtig geheel om trots op te zijn. De klant had zelf de materialen al gekocht. We installeerden een wit aluminium Luxalonplafond, inclusief inbouwspots met dimmer. In de kleine badkamer plaatsen we een inloopdouche met glazen wand, stortdouche en drain, een toilet, een designradiator en betonnen wastafel met inbouwkranen om ruimte besparen.

Het resultaat? De klant liet de badkamer verbouwen zonder al te hoge verwachtingen, maar is nu met recht trots op het zeer compacte sanitair. Het is een van de mooiste badkamers in Utrecht en omgeving geworden die we realiseerden.

“Ongelofelijk wat EKAP in onze kleine badkamer heeft kunnen realiseren. Dat we moesten verbouwen was duidelijk na 30 jaar, maar dat het dit mooie resultaat had kunnen opleveren hadden we niet durven dromen,” aldus <naam> uit <plaats>.

Samen een nieuw project starten? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende opname bij u op locatie.